излезе материала в новия брой на ТГ. лошото е че редакторите са го забили в задната част на списанието и са му отделили само 1 страница...пък и какви снимки са сложилииииииии...не е истина! от всичките снимки които изпратихме са избрали най-смотаните! ама пък материала е хубав!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест в новия брой на Топ Гиър
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от valjoаз го прочетох, и много маниащина има в статията2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
брат ми е автора. във форума е BAKA. той е супер изрод! пише нечовшки. най-якото е че всичко което е написал е истина! и за средните пръстове на комионджиите и за недоспиването и всичко! и за автомивката! просто се счупих от смях като го четох. ВЕЛИК!!!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerбрат ми е автора. във форума е BAKA. той е супер изрод! пише нечовшки. най-якото е че всичко което е написал е истина! и за средните пръстове на комионджиите и за недоспиването и всичко! и за автомивката! просто се счупих от смях като го четох. ВЕЛИК!!!направо готин разказ
супер!
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Браво колега, стила ми хареса...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Толкова ли не можахте да си купите броя...както и този на АутоБилд....
пс: хората от чужбина успяха да си ги набавят....вие...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от botsosЕти и сканираната статия специално за Jyuli.
ПС. затрупвам се от списания и просто е ужас, та за това......
намерих в къщи едни авто списания от 98-ма и ги разчиствах....
просто не ми се трупат такива работи, стигат ми тия, свързаните с науката, дето вече се чудя къде да ги слагам......Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Е това вече е просто ... "...стига да си собственик на алфа...", на снимките само алфи ... е тук вече наистина има огромна дискриминация към другите, явно за някои от вас наистина е било алфа фест ... разбирам, че разправя май лична случка, но в статията се говори САМО за алфи ... добре, може да бяхме много по-малко от вас, но и фиат и ланчия дойдохме, нали ? Статията от друга страна ми харесва, но от тази ... просто нямам думи ... После защо не идвали фиати - еми очаквайте ги да дойдат ... то и без това почти никой няма да ги отбележи...Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Първоначално публикувано от kiler_4oЕ това вече е просто ... "...стига да си собственик на алфа...", на снимките само алфи ... е тук вече наистина има огромна дискриминация към другите, явно за някои от вас наистина е било алфа фест ... разбирам, че разправя май лична случка, но в статията се говори САМО за алфи ... добре, може да бяхме много по-малко от вас, но и фиат и ланчия дойдохме, нали ? Статията от друга страна ми харесва, но от тази ... просто нямам думи ... После защо не идвали фиати - еми очаквайте ги да дойдат ... то и без това почти никой няма да ги отбележи...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment